Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα επιχορήγησης διακοπών - Πού να υποβάλουν αιτήσεις οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα επιχορήγησης διακοπών - Πού να υποβάλουν αιτήσεις οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει «Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών», για την περίοδο από 15 Ιουλίου 2021 μέχρι και 31 Αυγούστου 2021.

Στο Πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα) και Τουριστικά Γραφεία που συνεργάζονται με νόμιμα τουριστικά καταλύματα, τα οποία δύνανται να προσφέρουν για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.

Το Πρόγραμμα θα προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής στο Υφυπουργείο Τουρισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και δήλωση συμμετοχής, μπορούν να εξασφαλίσουν από την εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου www.tourism.gov.cy (στήλη ανακοινώσεις).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης τουριστικών επιχειρήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι η Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στις 13.00. Ακολούθως θα ετοιμαστούν οι σχετικοί κατάλογοι για ενημέρωση του κοινού.

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι όλοι οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί, οι οποίοι:
• Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση
• Έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα.

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE