LIFESTYLE

Γέμισε η εξέδρα με gay σημαίες! Ποιόν εκδικήθηκαν χθες βράδυ οι Ρώσοι Eurofans και γιατί; (VIDEO)

Γέμισε η εξέδρα με gay σημαίες! Ποιόν εκδικήθηκαν χθες βράδυ οι Ρώσοι Eurofans και γιατί; (VIDEO)

Δεν είναι μυστικό πως ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision στηρίζεται κάθε χρονιά από μεγάλη μερίδα ατόμων που ανήκουν στην κοινότητα ΛΟΑΤ.

Έτσι θέλοντας να δώσουν ένα μεγάλο, ηχηρό χαστούκι στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και στις αναχρονιστικές, ομοφοβικές του απόψεις αλλά και νομοθεσίες εναντίον των ομοφυλόφιλων, χθες βράδυ ένωσαν τα χέρια και κυμάτιζαν περήφανα τις πολύχρωμες σημαίες, που τους πρεσβεύουν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της ρωσικής συμμετοχής.

Το γεγονός αυτό, χαιρετίστηκε ιδιαίτερα από φίλους και υποστηρικτές των gay δικαιωμάτων ή καλύτερα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στον Ρώσο ηγέτη.

Πάντως το τραγούδι άρεσε, ψηφίστηκε και σήμερα λανσάρεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κερδίσει τον 60ο διαγωνισμό της Eurovision.

Θα αντέξει άραγε ο Πούτιν να υποδεχτεί του χρόνου μια ολόκληρη λαοθάλασσα από ομοφυλόφιλα άτομα, που θα θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη Eurovision ή μήπως θα εφαρμόσει gay face control, κλείνοντας τους την πόρτα κατάμουτρα;

Θα έχει πλάκα πάντως να δούμε τα μούτρα του, αν κερδίσει η Ρωσία και του χρόνου διεξαχθεί στη Μόσχα ένα μίνι gay pride.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top