LIFESTYLE

Έξαλλος ο Λιάγκας! Η νέα απάντηση της Ελευθερίου έφερε αντιδράσεις: «Είναι ντροπή»

Έξαλλος ο Λιάγκας! Η νέα απάντηση της Ελευθερίου έφερε αντιδράσεις: «Είναι ντροπή»

Χαμός στο Πρωινό με τις νέες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο!

Η πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής είπε: «Εγώ δεν έχω καταλάβει καμία αποκάλυψη. Απλά νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα ανάλογα με το πώς το λένε. Δεν είπε κάτι ο Τριαντάφυλλος. Είπε μόνο ότι είμαστε καλά παιδιά».

Αυτή η δήλωση της τραγουδίστριας έφερε αντιδράσεις κι έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θυμίζουμε πως στη χθεσινή εκπομπή, υποστήριξε πως:

«Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ… Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor».

Το πρωί της Τετάρτης (7-07) μετά τις νέες δηλώσεις της Ελευθερίας είπε:

«Κοίτα ή είμαστε πολύ ηλίθιοι ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή τον εκτιμώ, η προσωπικότητά του δεν μου αρέσει. Τώρα ότι προσπαθούν μπροστά σε όλη την Ελλάδα να πουν ότι δεν το είπε αυτό είναι ντροπή», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα και όλα όσα ειπώθηκαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top