ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ-καρέ το δυστύχημα με την 7χρονη

Τραγωδία στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ-καρέ το δυστύχημα με την 7χρονη

Την τραγική στιγμή που το φορτηγό έπεσε πάνω στο επτάχρονο κοριτσάκι από τη Νίκαια, μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, στερώντας του τη ζωή κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή.

Το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι, στις 13:45, όταν η θεία της μικρής κατέβηκε από το λευκό λεωφορείο μαζί με την κόρη της και το κοριτσάκι. Είχαν πάει για μπάνιο σε κοντινό προορισμό.

Όπως δείχνει το βίντεο που πρόβαλε το STAR, οι πεζοί προσπάθησαν να περάσουν τον δρόμο, όπου βρισκόταν σταματημένο και το φορτηγό. Το επόμενο δευτερόλεπτο, το φορτηγό έπεσε στο κοριτσάκι, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

«Σκότωσε το αγγελάκι μου, θα δώσω ό,τι έμεινε, τα ματάκια της, την καρδούλα της» λέει ο πατέρας της 7χρονης

Συγκλονιστικός ήταν ο πατέρας της 7χρονης, που μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. «Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», είπε.

Ο πατέρας κατήγγειλε ότι το δυστύχημα έγινε όταν ο οδηγός φορτηγού παραβίασε το κόκκινο. «Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι' αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», είπε ο πατέρας και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

Στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού. «Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top