ΔΡ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Τα περιοριστικά μέτρα θα τα σκεφτεί η Κυβέρνηση» Πότε περιμένουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Τα περιοριστικά μέτρα θα τα σκεφτεί η Κυβέρνηση» Πότε περιμένουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

Βρισκόμαστε στο τέταρτο κύμα της πανδημίας και όχι σε νέα έξαρση, δήλωσε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Παρασκευής, ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως και πολλές χώρες προχώρησαν σε νέα μέτρα καθώς καλπάζει η μετάλλαξη ‘Δ’.

Παρόλο που όλοι νομίζαμε πως το καλοκαίρι θα «ξεμπερδέψουμε» από τον ιό, η νέα μετάλλαξη έφερε το νέο κύμα.
Χαρακτηριστικά δήλωσε πως αν δεν βοηθήσουμε όλοι για να ελεγχθεί η κατάσταση, τα περιοριστικά μέτρα θα τα σκεφτεί η Κυβέρνηση.

Τέλος δήλωσε πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο σήμερα ή τις επόμενες μέρες να δούμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.