ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήθελαν να βάλουν στη φυλακή Κύπρια μάνα πέντε παιδιών – Ανθρώπινη ιστορία που προκαλεί δάκρυα (Βίντεο)

Ήθελαν να βάλουν στη φυλακή Κύπρια μάνα πέντε παιδιών – Ανθρώπινη ιστορία που προκαλεί δάκρυα (Βίντεο)

Με σκοπό την σύλληψη μητέρας πέντε παιδιών – η οποία τα μεγαλώνει μόνη της- κατέφθασε η Αστυνομία στο σπίτι της κ. Ανθούλας σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε δημόσια στην εκπομπή «Έχεις Μέσον».

Σύμφωνα με την κ. Ανθούλα, η κόρη της έχει οφειλές προς το κράτος συνολικά €7000, γεγονός που την οδήγησε σήμερα στον Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού ενώ στις 12.00 το μεσημέρι θα μεταφερόταν στις Κεντρικές Φυλακές. 

Μάλιστα, για την απελευθέρωσή της υποχρεούτο να πληρώσει το ποσό των €1.300, γεγονός που έγινε κατορθωτό ύστερα από δανεισμούς τους οποίους έκανε η οικογένειά της. Ωστόσο, το πρόβλημα για την οικογένεια της κ. Ανθούλας αρχίζει τώρα, καθώς δεν έφταναν τα όσα όφειλε στο κράτος και τα οποία πρέπει να εξοφλήσει, χρωστά και σε εκείνους που την βοήθησαν να αποπληρώσει τα €1.300 σήμερα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω άνεργη μάνα συντηρεί τρία ανήλικα παιδιά, ένα παιδί που μόλις αποφοίτησε από το σχολείο και ένα ενήλικα 24χρονο παιδί, ενώ υποφέρει και από προβλήματα υγείας. 

Ο καλεσμένος της εκπομπής της ανέφερε ότι υπάρχουν διαδικασίες και την κάλεσε να επικοινωνήσει με επιστολή τον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής πάντως, την παρότρυνε να κλείσει αμέσως την τηλεφωνική γραμμή και να τηλεφωνήσει στη Νομική Υπηρεσία για να πληροφορηθεί περί των διαδικασιών.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top