Εδώ ήταν το όπλο ΗΚ11 που έψαχνε η Αστυνομία εδώ και 10 μέρες

Εδώ ήταν το όπλο ΗΚ11 που έψαχνε η Αστυνομία εδώ και 10 μέρες

Να θυμίσουμε ότι στις 13/5 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 34χρονο κάτοικο Λάρνακας ότι μεταξύ των ωρών 11 το βράδυ και 1μ.μ. χθες άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν μια τηλεόραση καθώς και το στρατιωτικό του όπλο τύπου ΗΚ11.

Σύμφωνα με την καταγγελία η τελευταία φορά που είχε δει το όπλο ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2015 μετά από παρουσίαση στη μονάδα του ως έφεδρος

Το όπλο βρέθηκε σε ανοικτό χώρο

Το όπλο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, έχει εντοπιστεί το απόγευμα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή του συνοικισμού Ανθούπολης στη Λευκωσία. 

Δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή αν έγινε οιαδήποτε χρήση του, ωστόσο αυτό αναμένεται να διαφανεί από τις εξετάσεις που θα διενεργήσει η Αστυνομία.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας για φυσικό αέριο: «Στη βάση του διεθνούς δικαίου οι αποφάσεις μας»

Μήνυμα Λευκωσίας για φυσικό αέριο: «Στη βάση του διεθνούς δικαίου οι αποφάσεις μας»

Τη θέση ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ενεργεί στη βάση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων διαμηνύουν πηγές στη Λευκωσία, σχολιάζοντας αντιδράσεις της τουρκοκυπριακής πλευράς για τη συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου στον τομέα του φυσικού αερίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE