Βρετανία: Ξανά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον - Η σύζυγος του Κάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός

Βρετανία: Ξανά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον - Η σύζυγος του Κάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός

Το δεύτερο παιδί του, από την τρίτη κατά σειρά σύζυγο του, περιμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Η σύζυγος του Κάρι, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα. Αποκάλυψε ότι το μωρό, που θα γεννήθει κοντά στα Χριστούγεννα, είναι παιδί του ουράνιου τόξου. Δηλαδή, είχε προηγηθεί μια αποβολή πριν από αυτή την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η 33χρονη Κάρι σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε, «ελπίζουμε στο μωρό του ουράνιου τόξου αυτά τα Χριστούγεννα. Στην αρχή της χρονιάς, είχα μια αποβολή που με καταρράκωσε. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος».

«Τα προβλήματα γονιμότητας μπορεί να είναι δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που όλα μοιάζουν ρόδινα. Όμως, βρήκα παρηγοριά σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια απώλεια, για αυτό και η είδηση αυτή μπορεί να βοηθήσει άλλους να ελπίσουν ξανά», καταλήγει η Τζόνσον στην ανάρτηση της.

Το ζευγάρι, έχει αποκτήσει έναν γιο τον Απρίλιο του '20, τον Γουιλφερντ.

Πάντως, ο Τζόνσον είναι πολύτεκνος από τις προηγούμενες σχέσεις του. Είναι μπαμπάς, τουλάχιστον 6 παιδιών. Όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια ο ίδιος δεν έχει εμφανίσει όλα τα παιδιά του έως τώρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE