LIFESTYLE

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου - «Έκλαψα πολύ χθες δεν το περίμενα» (Video)

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου - «Έκλαψα πολύ χθες δεν το περίμενα» (Video)

Λίγες μόνο ώρες μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision, στον οποίο κατέκτησε την 19η θέση, η Μαρία Έλενα Κυριάκου μίλησε ζωντανά από την Βιέννη στην πρωινή εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1.

Η όμορφη τραγουδίστρια δεν έκρυψε την στεναχώρια της που το «One last breath» δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την Ευρώπη, ωστόσο η ίδια δήλωσε απολύτως ευχαριστημένη από την σκηνική της παρουσία και την ερμηνεία της.

Συγκεκριμένα η Κύπρια τραγουδίστρια δήλωσε: «Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι περήφανη γι' αυτό που καταφέραμε» είπε φανερά στενοχωρημένη η τραγουδίστρια και συνέχισε μιλώντας στη Μαρία Μπεκατώρου και την τηλεοπτική παρέα της:

«Δυστυχώς, η Eurovision –όπως είπε και η κυρία Κοζάκου- αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία. (...) Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία».

Όσο για τους 8 βαθμούς που έδωσε η Κύπρος στην Ελλάδα και όχι 12άρι, η ίδια σχολίασε: «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα». Και στο τέλος, η Μαρία Έλενα παραδέχτηκε: «Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα».



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top