Πάτρα: Έπνιξε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Την ζήλευε παθολογικά

Πάτρα: Έπνιξε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Την ζήλευε παθολογικά

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος επιτέθηκε αργά χθες το βράδυ στην γυναίκα του και αφού την έδεσε της έβαλε το κεφάλι μέσα στο νερό της μπανιέρας μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει.

Αμέσως μετά ο 45χρονος πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο κρεβάτι, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.

Οι γείτονες που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του.

Αμέσως ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.

Όσον αφορά στα αίτια του φόνου, σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος φέρεται να είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι θα επιχειρούσε να κάνει κακό στην σύντροφό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE