Κυβέρνηση: Απαράδεκτη η δήλωση του Αμερικανού πρέσβη για το Κυπριακό

Κυβέρνηση: Απαράδεκτη η δήλωση του Αμερικανού πρέσβη για το Κυπριακό

Η Κυβέρνηση θεωρεί απαράδεκτη την δήλωση του Αμερικανού πρέσβη που παραγνωρίζει και είναι σε πλήρη αντίθεση με ιστορικά γεγονότα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή δήλωση του Τζον Κόνιγκ ότι το Κυπριακό δεν αποτελεί πρωτίστως θέμα εισβολής και κατοχής.

« Τέτοιες δηλώσεις δημιουργούν προβλήματα στον εν εξελίξει διάλογο και σε μεγάλο βαθμό είναι τέτοιες δηλώσεις που για χρόνια εμποδίζουν την ύπαρξη προόδου στο Κυπριακό», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ερωτηθείς αν η Κυβέρνηση προτίθεται να διαμαρτυρηθεί επίσημα προς τις ΗΠΑ σε σχέση με τις δηλώσεις αυτές, σημείωσε ότι ο Αμερικανός πρέσβης αναφερόταν σε προσωπικές του θέσεις. Πρόσθεσε πως παρόλα αυτά θα συζητηθεί το θέμα με την αμερικανική Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE