ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φειδωλά τα σχόλια των δυο πλευρών για την απόφαση του Συμβουλίου Ανωτάτου στην υπόθεση Ρ. Ερωτοκρίτου

Φειδωλά τα σχόλια των δυο πλευρών για την απόφαση του Συμβουλίου Ανωτάτου στην υπόθεση Ρ. Ερωτοκρίτου

Φειδωλές ήταν οι δύο πλευρές στο σχολιασμό τους για την απόφαση του Συμβουλίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με την οποία απορρίφθηκαν οι προκαταρκτικές ενστάσεις που είχαν υποβάλλει οι δικηγόροι του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Σε  σύντομη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο εκ των δικηγόρων του Κώστα Κληρίδη Γιώργος Τριανταφυλλίδης αρκέστηκε να πει ότι «η απόφαση του Συμβουλίου έχει εκδοθεί, εμείς δεν επιθυμούμε να κάνουμε οποιαδήποτε δήλωση, σας παρακαλούμε να διαβάσετε την απόφαση και η υπόθεση συνεχίζεται».

Κληθείς να σχολιάσει την πρόθεση της άλλης πλευράς να καταθέσει αίτηση για απόλυση του Γενικού Εισαγγελέα ο κ. Τριανταφυλλίδης ανέφερε ότι «δεν θέλουμε να σχολιάσουμε ο,τιδήποτε άλλο, η δήλωσή μας είναι απλή και σαφέστατη, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο».

Σε ερώτηση γιατί ήταν κάθετα αντίθετοι με το να δοθεί το πόρισμα Καλλή στην άλλη πλευρά είπε ότι «διότι όπως είπαμε και στο Δικαστήριο δεν προτιθέμεθα να χρησιμοποιήσουμε το πόρισμα Καλλή για τη διαδικασία ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου».

Εξάλλου σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της απόφασης, κλήθηκε ο εκ των δικηγόρων του κ. Ερωτοκρίτου Παύλος Αγγελίδης ο οποίος ανέφερε ότι «μπορεί να διαφωνούμε και διαφωνούμε απόλυτα με την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά δεν πρόκειται να τη σχολιάσουμε σ` αυτό το στάδιο».

Αν ο πελάτης μας δεν δικαιωθεί, πρόσθεσε, «θα συνεχίσουμε σε άλλες διαδικασίες που είναι πρόσφορες για προστασία των ανθρωπίνων του δικαιωμάτων που έχουν κατάφωρα παραβιαστεί από τις ενέργειες του Γενικού Εισαγγελέως».

Εκείνο που μπορώ να πω, είπε, «είναι ότι στις επόμενες ημέρες θα καταχωρηθεί εμπεριστατωμένη αίτηση στο δικαστικό Συμβούλιο για παύση του Γενικού Εισαγγελέως εκ μέρους του κ. Ερωτοκρίτου».

Σε ερώτηση αν θα καταθέσουν τις ενστάσεις του ως τις 12 Ιουνίου όπως τους όρισε το δικαστήριο απάντησε «βεβαίως δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να συμμορφωθούμε».

Ερωτηθείς αν τα άλλα μέτρα είναι εντός ή εκτός Δημοκρατίας διευκρίνισε ότι «ασφαλώς μιλούμε για ευρωπαϊκά βήματα όπου θα αποταθούμε, όχι τώρα εν πάση περιπτώσει διότι πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεση».

 


Πηγή:ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top