GNTM 4: Ο αγρότης που έκανε έξαλλη την Ζενεβιέβ- «Θα σου πω ένα τεράστιο όχι…»

GNTM 4: Ο αγρότης που έκανε έξαλλη την Ζενεβιέβ- «Θα σου πω ένα τεράστιο όχι…»

Το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 4 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την συχνότητα του STAR.

Οι audition έχουν αρχίσει και οι 4 κριτές αναζητούν τους διαγωνιζόμενους που θα μπουν στο σπίτι και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Top Model.

Την εμφάνιση του στο πλατό του ριάλιτι μόδας έκανε ο Ηλίας, ο οποίος είναι αγρότης και έχει καταγωγή από την Χαλκιδική.

Ο Ηλίας κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνιση του, αλλά τους προβλημάτισε με τον υποτονικό του χαρακτήρα.

«Είσαι αυτό που λέμε ορίτζιναλ μοντέλο. Ξέρεις τι δεν έχεις; Ενέργεια! Θα σου πω ένα τεράστιο όχι μπας και ξυπνήσει η φλόγα που επιβάλλεται να έχει ένας άντρας που είναι τόσο όμορφος, τόσο άψογος σε μία οντισιόν που τον βλέπει όλη η Ελλάδα. Πας για λεφτά! Με έχεις υπνωτίσει!», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο Ηλίας πέρασε στην επόμενη φάση με 3 ναι, αφού η Ζενεβιέβ ψήφισε αρνητικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.