ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Της είπε ότι της αφαίρεσε τη μήτρα η γυναικολόγος στη Λεμεσό – Έτρεχε να αλλάξει την επέμβαση στο σύστημα του ΓεΣΥ

Της είπε ότι της αφαίρεσε τη μήτρα η γυναικολόγος στη Λεμεσό – Έτρεχε να αλλάξει την επέμβαση στο σύστημα του ΓεΣΥ

Ξεψαχνίζουν τα τεκμήρια από το ιατρείο της 36χρονης γυναικολόγου στη Λεμεσό οι Αρχές, μετά από την καταγγελία της 73χρονης γυναίκας για εξαπάτηση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η 36χρονη γιατρός του ΓεΣΥ, είχε αναφέρει στην 73χρονη ότι θα προχωρούσαν σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που όπως αποκάλυψε αργότερα η ασθενής, δεν έγινε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα η 73χρονη επισκέφθηκε την 36χρονη γυναικολόγο στο ιδιωτικό της ιατρείο, όπου διέγνωσε πως η ασθενής έπασχε από ινομυώματα στη μήτρα, κρίνοντας ότι είναι απαραίτητη η αφαίρεση της μήτρας. Έτσι η 73χρονη αποδέχτηκε να εισαχθεί στο χειρουργείο, όπου η ύποπτη γυναικολόγος προχώρησε σε νάρκωση της ασθενούς με επισκληρίδιο.

Τρείς μήνες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και αποκαλύφθηκε η εξαπάτηση από την 36χρονη, όταν μετά από εξετάσεις γυναικολόγος την ενημέρωσε ότι χρειάζεται να αφαιρέσει την μήτρα της με την ασθενή να μένει άναυδη και να λέει πως το έχει ήδη κάνει.

Η 73χρονη ενημέρωσε την 36χρονη για τα όσα έμαθε με τα δεδομένα να δείχνουν πως η ύποπτη γυναικολόγος έσπευσε να αλλάξει τα στοιχεία που είχε υποβάλει στο σύστημα του ΓεΣΥ και πιο συγκεκριμένα, αρχικά αιτήθηκε το ποσό των 3,900 ευρώ για επέμβαση αφαίρεσης μήτρας και στη συνέχεια το άλλαξε με επέμβαση κόστους 1,900 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η 36χρονη συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για αδικήματα κατά παράβαση του Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.

Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Η 36χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εκδόθηκε η διήμερη προσωποκράτηση της. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top