ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφτασε στην Κύπρο για να δολοφονήσει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο – Το πιστόλι με σιγαστήρα και η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία

Έφτασε στην Κύπρο για να δολοφονήσει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο – Το πιστόλι με σιγαστήρα και η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία

Την αποτροπή δολοφονίας πιστεύουν κατάφεραν να επιτύχουν οι Αρχές με τη σύλληψη 38χρονου Αζέρου, χθες Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος κατέφθασε στην Κύπρο προ ημερών με στόχο τη δολοφονία υψηλά ιστάμενου προσώπου, το οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο. Οι Αρχές μετά από πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις του Αζέρου, γνώριζαν ότι βρισκόταν στα κατεχόμενα και σχεδίαζε το πλάνο δράσης του.

Ο 38χρονος χθες (27/9) πέρασε στις ελεύθερες περιοχές με ενοικιαζόμενο όχημα και τότε τέθηκε υπό παρακολούθηση από μέλη της Αστυνομίας, όταν την κατάλληλη στιγμή ανακόπηκε και συνελήφθη, καθώς εντός του οχήματος του βρέθηκε πιστόλι με σιγαστήρα.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασαν από ανάκριση τον 38χρονο με τον ίδιο να μην συνεργάζεται, ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται τα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί, όπως το κινητό του τηλέφωνο και το πιστόλι που θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Όπως πληροφορούμαστε ο 38χρονος Αζέρος θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Μάλιστα, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε κεκλεισμένων των θυρών καθώς το θέμα άπτεται της δημόσιας ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες το Αρχών επεκτείνονται και σε άλλες περιοχές της Κύπρου αφού πιστεύεται ότι ο 38χρονος είχε συνεργούς στο σχέδιο του.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top