Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 8χρονος από τη Σκωτία σκοτώθηκε ενώ δύο ακόμα αγόρια ηλικίας 10 ετών τραυματίστηκαν καθώς έπαιζαν σε νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, ο Ciaran Williamson έχασε τη ζωή του στο νεκροταφείο Craigton Cemetery στη Γλασκόβη, όταν το καταπλάκωσε μία βαριά πέτρα από έναν τάφο. Ο μικρός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στο Yorkhill, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι το ένα 10χρονο αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση του είναι σταθερή, ενώ το άλλο έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να δει τι συνέβη, ωστόσο δε θεωρούν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στην υπόθεση.

Καθημερινά κόσμος αφήνει σημειώματα και λουλούδια στο σημείο που ο άτυχος 8χρονος έχασε τη ζωή του.

Από την άλλη σε τραγική κατάσταση είναι η οικογένεια του Ciaran που ζητά να σεβαστούν το θρήνο τους.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE