ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκλειστικό: Τέλος εποχής για τον «Αράπη» - Συνελήφθη να παραγγέλλει ψάρι

Αποκλειστικό: Τέλος εποχής για τον «Αράπη» - Συνελήφθη να παραγγέλλει ψάρι

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε χθες βράδυ από το ΤΑΕ Λάρνακας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των προσώπων που φαίνεται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό πρακτορείου στοιχημάτων, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα στις 12 Μαϊου.

Μέλη του ΤΑΕ και της ΜΑΔΔ, που ερευνούσαν την υπόθεση με κάθε μυστικότητα για δεκαπέντε και πλέον ημέρες, πέρασαν χειροπέδες, στον Ανδρέα Χαραλάμπους, άλλος «Αράπης», 38 ετών, χθες το βράδυ, ενώ παρήγγειλε ψάρι σε ταβέρνα στο δρόμο Λάρνακας- Δεκέλειας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline, στη τσέπη του εντοπίστηκε μαχαίρι, ενώ στο διαμέρισμα του μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της δύναμης τσιγάρο κάνναβης και άλλα τεκμήρια, που παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Ο «Αράπης» απασχολεί την αστυνομία για σχεδόν μία δεκαετεία, με την εγκληματική του δράση. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι και η τελευταία του φορά, αφού φαίνεται να είναι ο ηθικός αυτουργός στην υπόθεση εμπρησμού και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 – 12 χρόνια.

Μερικές ώρες αργότερα συνελήφθη στη Λευκωσία, ο δράστης της υπόθεσης. Πρόκειται για Σύριο, 34 ετών γνωστό πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές. Του πέρασαν χειροπέδες όταν εμφανίστηκε να υπογράψει στον αστυνομικό σταθμό Πύλης Πάφου, για άλλη υπόθεση, για την οποία αφέθηκε ελέυθερος και ως εγγύηση έπρεπει να παρουσιάζεται στην αστυνομία μία φορά την ημέρα.

Ο «Αράπης» και ο Σύριος θα οδηφηθούν στις 11 το πρωί, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης τους.

 

Χ.Τ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top