ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεκάδες καταγγελίες πολιτών στην ελεύθερη Αμμόχωστο κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων

Δεκάδες καταγγελίες πολιτών στην ελεύθερη Αμμόχωστο κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων

Σε δεκάδες καταγγελίες πολιτών, προέβησαν μέλη της Αστυνομίας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, που διενεργήθηκαν χθες.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, διενήργησαν χθες Τρίτη 5 Οκτωβρίου από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα, τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής τροχαίων παραβάσεων, εμπέδωσης της οδικής συνείδησης  και αύξησης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη».
 
Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων, προέκυψαν «94 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας, 61 καταγγελίες για μη ανανέωση άδειας κυκλοφορίας, 54 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 50 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικής ζώνης, 22 καταγγελίες για παράβαση σήματος τροχαίας και 95 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σε πολίτες σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top