Νέες καταγγελίες στην ΕΔΕΚ - Απορρίφθηκαν επτά υποψηφιότητες για Κεντρική Επιτροπή

Νέες καταγγελίες στην ΕΔΕΚ - Απορρίφθηκαν επτά υποψηφιότητες για Κεντρική Επιτροπή

Μέλη της ΕΔΕΚ, καταγγέλλουν παράνομη απόρριψη των υποψηφιοτήτων τους για την Κεντρική Επιτροπή, με την ένταση στο κόμμα λίγες μέρες πριν από το εκλογικό συνέδριο να αυξάνεται.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η υπό τον κ. Σιζόπουλο ηγεσία της ΕΔΕΚ σύρει το Κόμμα όλο και πιο βαθιά στο βάραθρο. Το τελευταίο κατόρθωμα της είναι η μη παραλαβή των αιτήσεων για υποβολή υποψηφιότητας για την Κεντρική Επιτροπή από 7 μέλη του Κινήματος τα οποία διετέλεσαν επί σειράν ετών μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή/και του Πολιτικού Γραφείου. Ως δικαιολογία προβλήθηκε το ότι δεν παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως για να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους. Να σημειωθεί ότι το κόμμα δέχεται πάντα υποβολή υποψηφιοτήτων είτε με προσωπική παρουσία του αιτούντος, μέσω ΦΑΞ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και τηλεφωνικώς όπως έγινε πριν από 20 μέρες στην Λεμεσό.

Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά το γεγονός ότι με αντικαταστατικούς, αντιδημοκρατικούς και αυταρχικούς χειρισμούς επιχειρούν να πνίξουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στην φασίζουσα συμπεριφορά τους και να πετύχουν δια νοθείας την κατάληψη και τον πλήρη έλεγχο του Κινήματος μας.

Εμείς, μαζί με πολλούς άλλους συναγωνιστές, θα αντιμετωπίσουμε τις παρανομίες του κ. Σιζόπουλου με αποφασιστικότητα και συνέπεια αξιοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Τα μέλη της ΕΔΕΚ των οποίων η υποψηφιότητα δεν έγινε αποδεκτή,

Γεωργιάδης Μιχάλης

Ιωαννίδης Αντώνης,

Κτίστης Σωκράτης

Μαυρομμάτη Λουΐζα

Πιερίδης Γιάννης

Ρούσος Χρίστος

Χριστοδούλου Πέτρος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE