Προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι τη σύζυγο του μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους – Χειροπέδες σε 45χρονο στη Λευκωσία

Προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι τη σύζυγο του μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους – Χειροπέδες σε 45χρονο στη Λευκωσία

Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 45χρονος αλλοδαπός χθες βράδυ επιχείρησε να πνίξει τη σύζυγο του με μαξιλάρι μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Στη συνέχεια ο ίδιος τράπηκε σε φυγή με την Αστυνομία να τον αναζητεί και τελικά να τον εντοπίζει νωρίς το πρωί σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας πέρασαν χειροπέδες στον 45χρονο ενώ οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο όπου εκδόθηκε το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE