ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε θετικός στο νάρκοτεστ - Οδηγούσε 'χαλαρός' απογευματινές ώρες

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε θετικός στο νάρκοτεστ - Οδηγούσε 'χαλαρός' απογευματινές ώρες

Yπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των τροχονομικών έλεγχων που διενεργεί η Αστυνομία, 31χρονος ανεκόπη για έλεγχο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στις 19:30 στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στην Πάφο. 

Σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ εντοπίστηκε θετικός σε κάνναβη.  Μετά την θετική προκαταρκτική ένδειξη , δεύτερο δείγμα στάλθηκε στο Γενικό Χημείο του Κράτους για επιστημονικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ουσίες όπως τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη μείωση της νοητικής και ψυχολογικής προσπάθειας που καταβάλλεται κατά την οδήγηση και στη μείωση της απόδοσης και των ικανοτήτων του οδηγού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης.

Η Αστυνομία Κύπρου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο φαινόμενο αυτό και επικεντρώνει τις προσπάθειες της για αντιμετώπιση του προβλήματος με καθημερινούς ελέγχους και εκστρατείες, αλλά και με διαρκή ενημέρωση του κοινού, με στόχο την αποτροπή των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top