LIFESTYLE

3+1 must-have κομμάτια από την καινούργια συλλογή Tommy Hilfiger

3+1 must-have κομμάτια από την καινούργια συλλογή Tommy Hilfiger

Είναι γεγονός πως κάθε σεζόν, μια νέα συλλογή μελλοντικών best-seller κάνει την εμφάνισή της στα αγαπημένα μας καταστήματα μόδας, ωστόσο, με τόσα πολλά items και τάσεις, είναι δύσκολο μερικές φορές να συμβαδίσουμε και να αναγνωρίσουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε «add-to-cart» όταν έρθει η ώρα. Με τις πιο δροσερές θερμοκρασίες να κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους, ήρθε η στιγμή να ανταλλάξουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και παπούτσια, με μερικές από τις top τάσεις της μόδας του φθινοπώρου.

Όσοι κάνατε το πρώτο scroll στα sites ή περιοδικά μόδας έχετε ήδη κατά νου προς τα που θα κινηθείτε με τις επόμενες σας αγορές. Είστε όμως αρκετοί που ακόμη δεν έχετε καταλήξει ή απλά δεν μπήκατε μέχρι στιγμής στη διαδικασία εξερεύνησης των νέων τάσεων. Για εσάς, πήραμε την πρωτοβουλία να επιλέξουμε 3+1 must-have κομμάτια από την καινούργια συλλογή Fall 2021 Tommy Hilfiger, με τίτλο «The Explorer Club». Πρόκειται για μια συλλογή που όπως υποδεικνύει η ονομασία της, ενισχύει την επιστροφή στη φύση, γιορτάζοντας την ομορφιά του πλανήτη μας και φροντίζοντάς τον, αφού σήμερα ζούμε σε μια εποχή που το στυλ δεν αρκεί από μόνο του, αν δεν συνοδεύεται από κάποιες αξίες (πολύ σημαντικό!).

Από την ομολογουμένως εντυπωσιακή συλλογή Tommy Hilfiger, «The Explorer Club», μπορούμε να διαμορφώσουμε πολλά looks για όλες τις ώρες της ημέρας, μερικά όμως κομμάτια χαρακτηρίζονται ως «statement» που αποδεικνύονται παράλληλα λειτουργικά και διαχρονικά, λόγω άλλων χαρισμάτων τους, όπως μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο ύφασμα και τη φόρμα τους, ή ένα touch που μόνο ένα designer brand μπορεί να χαρίσει!

Αυτά είναι τα 3+1 κομμάτια που μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτή την κατηγορία:

1. Landscape Hoodie σε χρώμα εκρού – Ένα κομμάτι «έργο τέχνης» που δίνει αμέσως στυλ στην εμφάνισή σας και που συνδυάζεται πάρα πολύ εύκολα. Να θυμάστε πως η επιτυχία πίσω από κάθε ωραίο ντύσιμο είναι η απλότητα, επομένως με αυτό το statement item θα πρέπει να διατηρήσετε το υπόλοιπο outfit σε πιο ήπιους τόνους.


2. Bold Check πουλόβερ, σε χρώμα λευκό ιβουάρ (ή αλλιώς Ivory) με γκρι και μαύρες γραμμές. Η Tommy Hilfiger με τα transitional layers καταφέρνει να ενώσει την υπέροχη ζέστη με την άνεση στα πλεκτά. Συνδυάζεται εύκολα, αλλά με ένα γκρι παντελόνι ή ακόμη με τζιν και μαύρα μποτάκια, θα σου δώσει μια καθαρή και κομψή εμφάνιση που τα σπάει!


3. High Loft Vest σε χρώμα Crest Gold. Η Tommy Hilfiger έχει ενσωματώσει βιώσιμες καινοτομίες στη συλλογή μέσω τεχνολογιών όπως το TH-Warm Lightweight Warmth, το Mono Material όπου συγκεκριμένα σχέδια κατασκευάζονται από μονάχα ένα υλικό, καθώς και το TH-Cool. Αυτό το κομμάτι που έχουμε επιλέξει, όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστό, αλλά θα σας δώσει και το απόλυτο look που χρειάζεστε. Ένα κομμάτι που δεν θέλει πολλά για να σε κερδίσει.


4. Καρό γκρι παλτό… ένα από τα αγαπημένα και trendy κομμάτια του χειμώνα. Ένα καρό σε γκρι χρώμα είναι σίγουρα must have καθώς πέραν από άκρως βολικό κομμάτι είναι και ένα ρούχο statement που σου δίνει στυλ και χαρακτήρα.

Background info (για να είστε διαβασμένοι): Η συλλογή Tommy Hilfiger, «The Explorer Club», είναι αποτέλεσμα της έμπνευση του brand από τα Απαλάχια Όρη και την κατάκτησή τους, με τα outerwear της συλλογής να μεταδίδουν το αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας σε υπέροχα τοπία! Θέτοντας τις βάσεις των τάσεων στη μόδα για το φθινόπωρο 2021, το brand αναδεικνύει τις γήινες αποχρώσεις που κατακλύζουν τη συλλογή και που ενισχύονται από pops μοτίβων όπως τα καρό, οι ρίγες και τα landscape prints.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger AW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top