ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΜΤΝ e-Store: Ανανεωμένο, πιο χρηστικό, με περισσότερες αποκλειστικές προσφορές και οφέλη!

ΜΤΝ e-Store: Ανανεωμένο, πιο χρηστικό, με περισσότερες αποκλειστικές προσφορές και οφέλη!

Η ΜΤΝ ανανεώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store και προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες της μεσα από ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και πιο χρηστικό σχεδιασμό, περισσότερες αποκλειστικές προσφορές, καθώς και ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν προϊόντα, πλάνα και χαρακτηριστικά συσκευών. Σαν αποτέλεσμα οι επισκέπτες του MTN e-Store απολαμβάνουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης και εξυπηρέτησης για τις διαδικτυακές αγορές τους.

Στο MTN e-Store https://store.mtn.com.cy οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέα συσκευή μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών σε smartphones, tablets  και laptops, να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ΜΤΝ πλάνο, να δημιουργήσουν συμβόλαιο με νέο αριθμό και να ανανεώσουν το  υφιστάμενο συμβόλαιο τους. Το ανανεωμένο MTN e-Store δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν ακόμα ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες και έτσι να μπορούν  να συγκρίνουν χαρακτηριστικά πλάνων και συσκευών για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού αφού προσφέρει στο σύγχρονο Κύπριο καταναλωτή αυτό που χρειάζεται: τη δυνατότητα να κάνει τις επιλογές του στο δικό του χρόνο και χώρο, χαμηλότερες τιμές σε πλάνα και υπηρεσίες, αποκλειστικές και πολύ συμφέρουσες προσφορές, ασφάλεια στις συναλλαγές του και δωρεάν παράδοση στο σπίτι ή σε κατάστημα ΜΤΝ της επιλογής τους εντός 2 με 4 εργάσιμων ημερών.

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα: Φέρνει την τεχνολογία από την οθόνη σας στην πόρτα σας, με εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς διαδικτυακές αγορές 24 ώρες το 24ωρο.


Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores, καθώς και το διαδικτυακό της κατάστημα MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 220 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top