ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα αλλαγής της αρχιτεκτονικής και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ

Αβέρωφ: Ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα αλλαγής της αρχιτεκτονικής και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ

Ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα αλλαγής της αρχιτεκτονικής και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας ότι «αν θέλει η αντιπολίτευση να κάνει καυγάδες για ένα ανύπαρκτο θέμα, δικαίωμά τους να συνεχίζουν».

Ο κ. Νεοφύτου, ο οποίος σχολίασε το θέμα, ύστερα από συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κάλεσε όλους, Κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα, «να διορθώσουμε τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις στις αδυναμίες, όλοι μαζί», όπως είπε.

«Είναι η τρίτη μέρα που θέλω να το τονίσω. Αν θέλει η αντιπολίτευση να κάνει καυγάδες για ένα ανύπαρκτο θέμα, δικαίωμά τους να συνεχίζουν. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρος τρόπος να το εκφράσω. Δεν υπάρχει ζήτημα, ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα αλλαγής της αρχιτεκτονικής και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ», πρόσθεσε.

«Είχαμε μια διαφορετική άποψη πριν από την ψήφιση», ανέφερε και πρόσθεσε πως «μέσα από το διάλογο διαπιστώσαμε ότι η πλειοψηφία προτιμούσε το μονοασφαλιστικό».

Το στηρίξαμε, συνέχισε, «το ψηφίσαμε και το στηρίζουμε» και «δεν υπάρχει θέμα αλλαγής της φιλοσοφίας και της αρχιτεκτονικής».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ακόμη ότι την ίδια ώρα όλα τα πολιτικά κόμματα, η Ομοσπονδία Ασθενών, είναι φυσιολογικό σε αυτή τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ, να υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες και κάποια προβλήματα».

«Πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις στις αδυναμίες. Όλοι μαζί. Και η κυβέρνησή μας και όλα τα πολιτικά κόμματα», πρόσθεσε.

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «όταν χτίζουμε ένα σπίτι και μπάζει αέρα ή νερά όταν βρέχει, δεν χαλούμε τους θεμελιούς, διορθώνουμε το παράθυρο».

«Άρα εκεί που υπάρχουν κάποια προβλήματα που όλοι τα διαπιστώνουμε να δώσουμε λύση μέσα από έναν πολιτισμένο πολιτικό και κοινωνικό διάλογο», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top