ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με 100 εντυπωσιακές χορεύτριες γιορτάστηκαν τα εκατοντάχρονα του πιο αναγνωρισμένου μπουκαλιού στον κόσμο στον Τελικό Κυπέλλου Coca-Cola

Με 100 εντυπωσιακές χορεύτριες γιορτάστηκαν τα εκατοντάχρονα του πιο αναγνωρισμένου μπουκαλιού στον κόσμο  στον Τελικό Κυπέλλου Coca-Cola

Με μια εντυπωσιακή έκπληξη από τη χορηγό Coca-Cola, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στον 53ο τελικό Κυπέλλου. Με αφορμή, τα εκατοντάχρονα του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού της, η Coca-Cola,έδωσε στον τελικό την αρμόζουσα εορταστική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όπου 100 χορεύτριες ανέβασαν τους παλμούς των φιλάθλων στα ύψη.

 

Νικητής του 53ου τελικού Κυπέλλου Coca-Cola και της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής στην Κύπρο για το 2015 αναδείχθηκε, για ακόμα μια χρονιά, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία κατέκτησε το πολυπόθητο Τρόπαιο με το αποτέλεσμα 4-2.


Η Coca-Colaγια ακόμη μια χρονιά χάρισε στους φιλάθλους ένα εντυπωσιακό θέαμα δίνοντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο τελικός Κυπέλλου Coca-Cola ξεκίνησε με την παρουσίαση του τροπαίου και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των νικητών, ενώ στο ημίχρονο οι 100 εντυπωσιακές χορεύτριες από όλη την Κύπρο κατέκλισαν το γήπεδο δημιουργώντας μια ξεχωριστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στους ρυθμούς του γνωστού αγαπημένου τραγουδιού της Coca-Cola‘First time’ σε ένα ειδικό dance remix,γιορτάζοντας έτσι τα 100 χρόνια του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού Coca-Cola.


Ο Διευθυντής της Α/φοί Λανίτη, κ. Χ. Χριστοδουλάκης μετά την ολοκλήρωση του τελικού δήλωσε  «Στηρίζουμε έμπρακτα τον θεσμό του Κυπέλλου για 53 συνεχόμενα χρόνια. γιατί πιστεύουμε στο άθλημα του ποδόσφαιρου και στη χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους. Πανηγυρίζουμε όλοι την μεγάλη αυτή γιορτή και πιστεύουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο αισιοδοξία και υγιή συναγωνισμό. Το φετινό Κύπελλο ανήκει σε όλους».
Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοίΛανίτη ξεκίνησε το 1962, έναν θεσμό τον οποίο η Εταιρεία υπηρετεί τα τελευταία 53 χρόνια και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη! Η Α/φοίΛανίτη συνεχίζει και φέτος να αγκαλιάζει τις ομάδες και τους φιλάθλους προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου με την αδιάκοπη στήριξή της.

Σχετικά με το Σύστημα της  Coca-Cola στην Κύπρο

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα και περισσότερα από 3.500 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών (ανθρακούχων ποτών, χυμών και φρουτοποτών, εμφιαλωμένου νερού, καθώς και έτοιμου [ready-to-drink] καφέ και τσαγιού). Μαζί με την Coca-Cola, που αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 16 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola Light /Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Vitamin water, Powerade, Minute Maid, Simply Georgia και Del Valle. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα. Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της.

Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Α/φοί Λανίτη που, μαζί με την Coca-Cola, αποτελούν το «Σύστημα» της Coca-Cola. Η Αφοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 70 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic Bottling Corporation, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Αφοί Λανίτη παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea (κοινοπραξία με Nestle), τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe (κοινοπραξία με illy), τα mixers Schweppes),  καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα φυσικό νερό ΚΥΚΚΟΣ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ και τα ενεργειακά ποτά Monster, ενώ διανέμει τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas και τα πατατάκια Τσακίρης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top