ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Carrefour Κύπρου Κύριος Χορηγός στο 12ου Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου της IMH

Carrefour Κύπρου Κύριος Χορηγός στο 12ου Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου της IMH

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Ιουνίου το 12ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου, στο Hilton Park Λευκωσίας. Κύριος χορηγός της διοργάνωσης ήταν η Carrefour Kύπρου, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η ΙΜΗ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις κυριότερες τάσεις στο λιανεμπόριο και ειδικότερα στον τομέα των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs). Παράλληλα, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι προοπτικές, τα εμπόδια, οι στρατηγικές που επιλέγονται στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, καθώς και οι συνεργασίες που συνάπτονται προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη δυναμική στα FMCGs.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, απονεμήθηκαν για δεύτερη χρονιά τα ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards. Συνολικά, δόθηκαν 4 βραβεία σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης  τα οποία ξεχώρισαν και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, μέσα στο 2014.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Γενικός Διευθυντής της Carrefour Κύπρου, κ. Thierry Noyer, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις νέες τάσεις και εξελίξεις που διαμορφώνουν τα FMCGs, επηρεάζοντας την καταναλωτική συμπεριφορά:
«Πρέπει να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Να κάνουμε τις σωστές κινήσεις προκειμένου να ικανοποιούμε τις καταναλωτικές ανάγκες. Εναπόκειται σε εμάς να μετατρέψουμε τις προκλήσεις της εποχής σε ευκαιρίες και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της Οικονομίας. H παρουσία της Carrefour Κύπρου, ως αρωγού σε αυτό το Συνέδριο για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει τη δέσμευσή της, να στηρίζει με σταθερότητα και συνέπεια τον κλάδο του Λιανεμπορίου και την Οικονομία στη χώρα».
Τέλος ο κ. Noyer, επεσήμανε τη δεκαετή ηγετική πορεία της Carrefour Κύπρου, δίπλα στους καταναλωτές, τους εργαζόμενούς της, την κοινωνία. Μια πορεία η οποία συνοψίζεται στο επετειακό μήνυμα της εταιρείας «10 Χρόνια δίπλα σας, μοιραζόμαστε, νοιαζόμαστε εξελισσόμαστε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top