ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο πυγμάχος του Γρ. Ευημερίας «Απολογούμαι αλλά πήγα και ήταν με το φραπεδάκι της» ισχυρίζεται (Bίντεο)

Αυτός είναι ο πυγμάχος του Γρ. Ευημερίας «Απολογούμαι αλλά πήγα και ήταν με το φραπεδάκι της» ισχυρίζεται (Bίντεο)

Ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια για το ξέσπασμα του χθες στα επαρχιακά του Γραφείου Ευημερίας στη Λεμεσό, ο κύριος Μενέλαος Μενελάου, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι τα έκανε γης μαδιάμ στο γραφείο λειτουργού, η οποία όπως ισχυρίζεται τον προσέβαλε.

Ο κύριος Μενελάου, ο οποίος διδάσκει πυγμαχία και αντιμετωπίζει μερική αναπηρία με τα πόδια του, εξοργίστηκε όταν η λειτουργός στο τηλέφωνο του απάντησε πως δεν την ενδιαφέρει ότι ο γιος του αυτοκτόνησε πριν από ενάμιση μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι αυτό τα έκανε λίμπα στο Γρ. Ευημερίας «Της είπα ότι αυτοκτόνησε ο γιος μου και μου είπε δεν με νοιάζει» ισχυρίστηκε (Βίντεο)

Είχε τηλεφωνήσει για να ρωτήσει, γιατί του απέκοψαν το βοήθημα που λάμβανε χωρίς προειδοποίηση.

Όπως τον ενημέρωσαν βρέθηκαν σε τραπεζικό του λογαριασμό αποταμιεύσεις 5000 ευρώ, τα οποία ο ίδιος είχε εξοικονομήσει από το ετήσιο επίδομα τέκνου που διαμοιράζει η κυβέρνηση, αφού έχει δύο ακόμη παιδιά, ηλικίας 10 και 7 ετών.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά «Ενημέρωση Τώρα», ο κύριος Μενελάου, υποστήριξε ότι η λειτουργός του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα, όταν τον άκουσε να την προειδοποιεί ότι θα μεταβεί επί τόπου στα γραφεία, μετά την προκλητική όπως ανέφερε απόκριση της, ότι δηλαδή δεν την νοιάζει που ο γιος του πέθανε πριν από ενάμιση μήνα.

«Πήγα εκεί, ήταν με το φραπεδάκι της στο χέρι και το τηλεφωνάκι της», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχασε την ψυχραιμία του τόσο για την κίνηση αποκοπής του εισοδήματος του, όσο για την συμπεριφορά της λειτουργού, η οποία έθιξε την αξιοπρέπεια του.

«Εγώ κάτι θα κάνω στη ζωή μου, αλλά αυτός ο κόσμος τι θα κάνει; Πρέπει να ενωθεί ο κόσμος να γίνουμε μία γροθιά», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top