LIFESTYLE

Πρωτοφανές ξέσπασμα Κύπριου ηθοποιού:«Άλλοι είναι οι αληθινοί εγκληματίες…είναι ύπουλοι και υποκριτές και σας ξεγελούν»

Πρωτοφανές ξέσπασμα Κύπριου ηθοποιού:«Άλλοι είναι οι αληθινοί εγκληματίες…είναι ύπουλοι και υποκριτές και σας ξεγελούν»

Τα πυρά του μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έριξε κύπριος ηθοποιός σε ανάρτηση του σχετικά με τα γεγονότα που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη στο γραφείο Ευημερίας.

Ο λόγος για τον ηθοποιό της σειράς «7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες», Ιάκωβο Χατζηβασίλη, ο οποίος δεν δίστασε να τα πει έξω από τα δόντια, ενώ ζήτησε να αναφερθεί δημόσια το όνομα της λειτουργού.

 

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση του:

Να αναφέρουν δημόσια το όνομα και επίθετο της συγκεκριμένης να εκτεθεί για να μάθουν όλοι ποια είναι να μάθει να συμπεριφέρεται..Κατάντησαν οι πιο πολλοί αναίσθητοι και απάνθρωποι και όλοι με το μέσο όπως λέει ο και ο κύριος Μενελάου. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με περισσότερη συμπόνια..λίγη ανθρωπιά δεν έβλαψε κανέναν. Μετά γίνονται φόνοι και φυλακίζονται οι απλοί άνθρωποι που εν βρασμώ ψυχής θόλωσε το μυαλό τους και δράσαν βάση των πληγωμένων συναισθημάτων τους και μετά τα βάζουμε μαζί τους.

Άλλοι είναι οι αληθινοί εγκληματίες και είναι καθημερινά μπροστά μας αλλά οι πιο πολλοί δεν τους βλέπετε γιατί είστε τυφλοί. Οι πιο πολλοί είναι ύπουλοι και υποκριτές και σας ξεγελούν όταν σας έχουν ανάγκη γιατί ξέρουν να μεταχειρίζονται καταστάσεις. Από πολιτικούς, κυβερνητικούς και γιατρούς που παίζουν με τον φόβο και την ανάγκη σου, μέχρι σε κάθε δουλειά εκεί έξω.

Αυτά μαθαίνουμε και στα παιδιά έτσι ώστε όταν μεγαλώσουν να γίνουν επαγγελματίες γλειφτες.. εκμεταλλευτές και υποκριτές με μοναδική αγάπη τους την εξουσία και έλεγχο των υπολοίπων για δική τους ευχαρίστηση!!! Καλή κοινωνία να έχουμε !!!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top