LIKE ONLINE

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν... Νέο φετίχ: δονητής για τις πισίνες!

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν... Νέο φετίχ: δονητής για τις πισίνες!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά το περίπου 10% των γυναικών, πασχίζει για να διεγερθεί σεξουαλικά. Σε αυτές φαίνεται πως ήταν και η Ronda Sue, η οποία «σώθηκε» χάρη σε ένα φελιζολένιο παιχνίδι στην πισίνα.

Ας γίνουμε πιο ακριβείς. Μια μέρα που κολυμπούσε λοιπόν η Sue, πάνω σε ένα noodle - αυτό είναι το φελιζολένιο παιχνίδι- σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να... απογειωθεί εάν πάνω του υπήρχε και ένας δονητής.

Στην αρχή ήταν μόνο η σκέψη μετά όμως κατάλαβε ότι θα μπορούσε να υλοποιήσει το σχέδιο, έτσι ξεκίνησε την έρευνα. Ψάχνοντας στο Google, έμαθε ότι το νερό μπορεί να προσφέρει πιο δυνατούς οργασμούς.

Έκανε τη σύνδεση νερό+οργασμός+παιχνίδι και... εγένετο το Gnarly Rider.

Ο πρώτος δονητής noodle λοιπόν ψάχνει χρηματοδότες για να βγει επίσημα στο εμπόριο.

Το εγχείρημα της έχει ήδη βγει στο IndieGogo και αναζητά 100.000 δολάρια για να φτάσει ως το τέρμα.

Για όσους θέλουν να κάνουν παραγγελία από τώρα, αυτού του αξεσουάρ που κοστίζει 50 δολάρια, φυσικά και γίνεται και ο χρόνος παράδοσης είναι ο Ιούλιος του 2015.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top