Εργασίες αλλαγής καλωδίου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Εργασίες αλλαγής καλωδίου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 27/11/2021 μεταξύ των ωρών 6:30π.μ -10:30π.μ., σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας μήκους 500 μ. περίπου, παρά τον ανισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Γερμασόγειας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται στο ασφάλτινο έρεισμα από Ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία έκτακτες εργασίες αλλαγής καλωδίου για τις ανάγκες της CYTA.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου σε μήκος 500 μ. περίπου στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η CYTA, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE