Άρχισαν οι μπηχτές στο The Voice: «Έμαθα πως ότι σου λέω πας και τα λες»

Άρχισαν οι μπηχτές στο The Voice: «Έμαθα πως ότι σου λέω πας και τα λες»

Λίγο μετά την έναρξη του 4ου live του «The Voice 2», ξεκίνησαν τα υπονοούμενα. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης των Stavento.

Ο παρουσιαστής του σόου πήρε το λόγο και ρώτησε τον coach για ποιο λόγο δεν πήγε από το καμαρίνι του, πριν ξεκινήσει το ζωντανό πρόγραμμα, όπως έχει συνηθίζει να κάνει. Τότε, ο ράπερ απάντησε με μια… μπηχτή: «Μου είπαν ότι σου λέω πας και το λες».

«Τι κακό έχω πει για σένα;», αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης των Stavento επεσήμανε: «Δεν είναι θέμα καλού ή κακού αλλά ότι σου πουν πας και τα λες».

Τι λέτε να εννοούσε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγη: People

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE