Bανδή σε Κύπρια τραγουδίστρια: «Πούλησε τα αυτοκίνητά μας και φύγε στο εξωτερικό»

Bανδή σε Κύπρια τραγουδίστρια: «Πούλησε τα αυτοκίνητά μας και φύγε στο εξωτερικό»

Η Κύπρια Άννα Βιλλανίδη έχει αποδείξει ότι με το σπαθί της έφτασε στο τέταρτο live του «The voice 2». Σήμερα η Δέσποινα Βανδή μετά την ατάκα του Ρέμου την περασμένη βδομάδα που την προέτρεψε να πουλήσει το αυτοκίνητο που θα κερδίσει στο Voice και να πάει στο Berklee έκανε κάτι ανάλογο.

 Η τραγουδίστρια έχει πολύ καλή φωνή και κάθε φορά εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές της. Στο τέταρτο live ερμήνευσε το κομμάτι «Can't Help Falling In Love With You». Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό τραγούδι.

«Είμαι συγκινημένη και θα πω “Πάρε τα αυτοκίνητά μας, πούλησέ τα και φύγε στο εξωτερικό”. Πώς από το δωμάτιό σου βρέθηκες πάνω στην σκηνή και κάνεις όλα αυτά», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το βίντεο: 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE