Την Τετάρτη η επόμενη συνάντηση των διαπραγματευτών

Την Τετάρτη η επόμενη συνάντηση των διαπραγματευτών

Την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί θα συναντηθούν και πάλι οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, οι οποίοι είχαν συνάντηση το πρωί στο Λήδρα Πάλλας.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει τη σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση. Συνεχίστηκε, πρόσθεσε, το έργο των διαπραγματευτών, με βάση την εντολή που έχουν από τους ηγέτες, για αξιολόγηση της κατάστασης πραγμάτων ενόψει της συνάντησής τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αξιολόγηση των θέσεων αφορά όλα τα υπο συζήτηση κεφάλαια, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.