ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην περιοδεία του προέδρου στην Πάφο αναφέρθηκε ο ΚΕ

Στην περιοδεία του προέδρου στην Πάφο αναφέρθηκε ο ΚΕ

Στην περιοδεία σε όλες τις επαρχίες, αρχής γενομένης από την Πάφο, που ξεκίνησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της ευρείας σύσκεψης στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου της οποίας προήδρευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών, Μεταφορών, Γεωργίας και άλλων αξιωματούχων, κατά την οποίαν ο Πρόεδρος εξήγγειλε την υλοποίηση συνολικά 19 έργων για την πόλη και επαρχία Πάφου, ο Εκπρόσωπος είπε ότι "ήταν μια επίσκεψη που επιθυμία μας ήταν να πραγματοποιηθεί πριν από δύο χρόνια. Δυστυχώς τα δεδομένα το Μάρτιο του 2013 δεν επέτρεπαν αυτές τις επισκέψεις, αυτές τις εξαγγελίες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε σήμερα από την Πάφο, τις επόμενες δύο βδομάδες υπάρχουν προγραμματισμένες συσκέψεις σε όλες τις Επαρχίες.

Είναι σημαντικό ότι σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε 19 έργα ανάπτυξης αξίας 60 εκ. ευρώ, με στόχο να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη και φυσικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, είπε.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος είπε ότι "εκ μέρους των φορέων της πόλης τόσο του Δήμου Πάφου όσο και των υπολοίπων, εκφράζω ευαρέσκεια για την εξαγγελία 19 συνολικά έργων τα οποία πλέον μπαίνουν στην οδό της υλοποίησης. Κάτι το οποίο μας χαροποιεί ακόμη περισσότερο είναι η αναφορά σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που τοποθετείται μέχρι τους πρώτους μήνες του 2016 για να έχουν ξεκινήσει (τα έργα)”.

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι τα έργα αυτά θα έχουν πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα για τη δημιουργία και προσέλκυση και ιδιωτικών επενδύσεων. Η πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας να ξεκινήσει από την Πάφο ερμηνεύεται από εμάς εδώ στην Πάφο ως έμπρακτη στήριξη και στην πόλη και σε ολόκληρη την Επαρχία”, πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, δεσμεύτηκε ότι θα πράξουν όλα τα αναγκαία για να μπορέσουν αυτά τα έργα να υλοποιηθούν μέσα σε στενά χρονικά πλαίσια, αφού και η πόλη της Πάφου πρέπει από την 1.1.2017 να είναι έτοιμη να υποδεχθεί και να στηρίξει τον πολύ σπουδαίο θεσμό της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top