ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εδώ έθαψε τις δύο γυναίκες ο 32χρονος - Ανασύρθηκαν οι σοροί στον κάτω Αμίαντο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εδώ έθαψε τις δύο γυναίκες ο 32χρονος - Ανασύρθηκαν οι σοροί στον κάτω Αμίαντο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προς πλήρη εξιχνίαση οδεύει η υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών, Alraeesi Khaiat, 43 ετών και Mariia Gazibagandova, 33 ετών,

Στις δηλώσεις του ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, ότι ο ύποπτος ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος και ότι τις πυροβόλησε.

Ο ύποπτος ομολόγησε το φονικό λίγο μετά τις δύο μετά τα μεσάνυκτα και μετά από ανάκριση.  Αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο εξοχικό σπίτι.  Ο 33χρονος υπέδειξε το σημείο όπου ήταν θαμμένες οι δύο γυναίκες. Με τη βοήθεια εκσκαφέα και υπό συνεχή βροχή άρχισε η προσπάθεια εντοπισμού τους. 

Στην παρουσία των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ανασύρθηκε πρώτα η μια σορός. Λόγω των καταρρακτωδών βροχών, η δεύτερη σορός ανασύρθηκε αρκετή ώρα αργότερα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λευκωσίας για τη νενομισμένη νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί αύριο.

Μετά τις εξελίξεις, τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο ύποπτος αναμένεται να επανασυλληφθεί για τα αδικήματα του φόνου και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.  Για την υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμη άτομα. 

Ο 23χρονος Σύρος που συνελήφθη χθες, δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση.  Θα παραμείνει υπό σύλληψη καθώς καταζητείτο από την αστυνομία Λεμεσού για άλλες υποθέσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top