ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα σκαριά αντιπλημμυρικό έργο του κέντρου της Λεμεσού – 7 εκατ. ευρώ το κόστος

Στα σκαριά αντιπλημμυρικό έργο του κέντρου της Λεμεσού – 7 εκατ. ευρώ το κόστος

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) πραγματοποιεί τελετή υπογραφής του Συμβολαίου F8 για την κατασκευή του Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:00π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Λεμεσού.

Το Αντιπλημμυρικό Έργο του Κέντρου της Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού επτά εκατομμυρίων ευρώ, έχει ως στόχο να προστατεύσει από τις πλημμύρες το ιστορικό κέντρο της πόλης και ειδικά την περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου και την οδό Ανεξαρτησίας.

Το Συμβόλαιο θα υπογράψουν εκ μέρους του ΣΑΛΑ ο Προέδρός του, Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, και εκ μέρους της εργοληπτικής εταιρείας ATLAS PANTOU, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της κ. Μάριος Ποντίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του ΣΑΛΑ Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη και από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της εταιρείας ATLAS PANTOU κ. Τώνη Τουμαζή, ενώ ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ κ. Γιάννης Τσουλόφτας θα παρουσιάσει το Έργο.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται μέλη και στελέχη του Συμβουλίου, κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της πόλης, και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 25881900 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected], μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2021.

Απαραίτητη η προσκόμιση safepass όπως καθορίζεται στα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, για είσοδο στον χώρο της τελετής. Επιπρόσθετα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκομένους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top