ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

21 Days of Y’ello Care: Ασφάλεια στο διαδίκτυο από την ΜΤΝ

21 Days of Y’ello Care: Ασφάλεια στο διαδίκτυο από την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ, για 8η συνεχή χρονιά, διοργανώνει το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care, όπου για 21 συνεχόμενες μέρες, το προσωπικό της εταιρείας εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωνικό σκοπό: να κάνει την ποιότητα ζωής στη χώρα που δραστηριοποιείται καλύτερη! Φέτος, η ΜΤΝ επικεντρώνεται στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care ξεκινά από 1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου και συμπεριλαμβάνει αρκετές ενέργειες που συσχετίζονται άμεσα με την σωστή χρήση του διαδικτύου.

Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για όλους, έτσι η ΜΤΝ ετοίμασε μια πρωτοποριακή εφαρμογή στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/MTNCyprus, μέσω της οποίας μπορείς να λάβεις απευθείας στο email σου βασικές οδηγίες πρόληψης και προφύλαξης για τη σωστότερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, οποιοσδήποτε μπορεί να απαντήσει ένα σύντομο και ευχάριστο ερωτηματολόγιο και ανάλογα με τις απαντήσεις του, λαμβάνει στο email του πληροφορίες που τον αφορούν.
Η εφαρμογή μέσα από τις ερωτήσεις αναγνωρίζει εάν ο χρήστης είναι γονέας, έφηβος ή ενήλικας χωρίς παιδιά και στέλνει στο e-mail του τις ανάλογες οδηγίες για το πώς να είναι σίγουρος ότι αυτός και η οικογένεια του σερφάρουν με ασφάλεια,  τη σημαντικότητα της επικοινωνίας καθώς και τί κανόνες μπορούν να θέσουν στα παιδιά τους, πώς να προστατέψουν τα παιδιά τους από το cyberbullying, τι ψάχνουν οι έφηβοι στο διαδίκτυο, τη σημαντικότητα της διασφάλισης της ιδιωτικότητας τους μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής ή των εφαρμογών τους,  πώς να αναγνωρίζουν τα σημάδια εθισμού στον εαυτό τους ή στα παιδιά τους κ.α. πολλά.
Το προσωπικό βρίσκεται στα καταστήματα της MTN κατά τη διάρκεια των 21 αυτών ημερών, όπου ενημερώνει τους επισκέπτες των καταστημάτων και τους βοηθά να απαντήσουν το σύντομο ερωτηματολόγιο.

Όπως κάθε χρόνο με το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care, έτσι και φέτος, η οικογένεια της ΜΤΝ αποδεικνύει την κοινωνική της ευθύνη στην πράξη. Φέτος με την εκπαιδευτική της δράση σε σχέση με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, δίνει στους πολίτες τα εφόδια για να αντιμετωπίζουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores και του διαδικτυακού της καταστήματος MTN e-Store. Με τον επιχειρηματικό της βραχύωνα, την MTN Business είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής στους επιχειρηματικούς της πελάτες. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 220 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top