ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ξεχώρισε στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα! Το Open Coffee Cyprus επιστρέφει με την υποστήριξη της ΜΤΝ

Ξεχώρισε στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα!  Το Open Coffee Cyprus επιστρέφει με την υποστήριξη της ΜΤΝ

Τo Open Coffee Cyprus, η γνωστή πλατφόρμα επικοινωνίας για την startup, επιχειρηματική και τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου πραγματοποιείται στις 11 Ιουνίου με την υποστήριξη της ΜΤΝ! Η startup επιχειρηματικότητα συναντάται, δικτυώνεται και καλωσορίζει στη σκηνή τους και κυπριακά Startups στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, 86-90 στην Φανερωμένη, 1011 Λευκωσία στις 18:00 το απόγευμα.

Το Open Coffee Cyprus πραγματοποιείται δωρεάν με θέμα “Become Outlier» και φέρνει στη σκηνή ομιλητές που δρουν σε οποιαδήποτε κατάσταση, ξεχωρίζουν στο ψηφιακό περιβάλλον και καινοτομούν με τις ιδέες τους στον κόσμο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας. Οι ομιλητές θα αναφέρουν τους τρόπους με τους οποίους οι startup επιχειρηματίες δρώντας ακόμη και ακραία στη ψηφιακή εποχή μπορούν να μειώσουν το ρίσκο, να ξεφύγουν από το πλαίσιο και να συνεχίσουν να επιχειρούν.

 

Ομιλητές από το εξωτερικό είναι:

Mark Tuttle
Διευθυντής της Cryptografx Security Solutions με προηγούμενη πείρα συνεργασίας με κολοσσούς όπως η Hewlett-Packard, Apple Computer, Nextel, Lucent Technologies, Yahoo!, Philips. Παράλληλα ο Mark είναι συμμέτοχος στο Pioneers Festival. To Pioneers Festival γίνεται κάθε χρόνο στο Παλάτι της Βιέννης με περισσότερες από 2.500 συμμετοχές και είναι από τα μεγαλύτερα startup events στην Ευρώπη. Εκεί κάθε νέος επιχειρηματίας φεύγει με πολύτιμη γνώση, εμπειρίες, μυστικά, επαφές με επενδυτές, κάνοντας το επόμενο βήμα για την startup του.

Paolo Borella:
Είναι Διευθυντής της AppCampus και συν-ιδρυτής ενός επιταχυντή startup επιχειρήσεων με όνομα Vertical Accelerator. Παράλληλα είναι μέντορας στο Startupbootcamp και σύμβουλος εκκολαπτήριο UBI Global.

Στο Open Coffee Cyprus παρουσιάζουν ομιλητές και από την Κύπρο. Στη σκηνή του Open Coffee ομιλητές συζητούν για τον νέο επιταχυντή ιδεών IDEA και την εκδήλωση Startup Live Cyprus. Η ΜΤΝ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του καινοτομικού διαγωνισμού MTN Innovation Challenge για 2η χρονιά, με βραβεία αξίας 35.000 ευρώ για νεοφυείς επιχειρήσεις.

Παρουσιάζεται το project Arachnobeea, μια εφαρμογή που κέρδισε στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ανάπτυξης διαστημικών εφαρμογών στον κόσμο, το NASA Space Apps Challenge. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, στη σκηνή του Open Coffee Cyprus συζητά με το κοινό η Ερατώ Αριστοτέλους για το talktokkie και την εμπειρία της από την προσπάθεια εξέλιξης της startup στο εξωτερικό και εκπρόσωπος από το Startup Cyprus ενημερώνει το κοινό για το όραμα της ομάδας.

Το Open Coffee Cyprus στηρίζει πάντα η ΜΤΝ. Η ΜΤΝ πρώτη πίστεψε στις απεριόριστες δυνατότητες των νέων κυπρίων επιχειρηματιών και στήριξε μια σειρά πρωτοβουλίες για την τεχνολογική κοινότητα και τη νεανική επιχειρηματικότητα με πλατφόρμες όπως το Open Coffee Cyprus, το STARTup LiVE Cyprus, τον πρώτο πανευρωπαϊκό τριήμερο για την εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών, το Startup Weekend Cyprus, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση που αναδεικνύει την startup επιχειρηματικότητα στην Κύπρο. Παράλληλα η ΜΤΝ διοργανώνει τον καινοτομικό διαγωνισμό του MTN Innovation Challenge.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: ανοίγει το δρόμο της ψηφιακής εποχής στη νέα γενιά της Κύπρου.


Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores, καθώς και το διαδικτυακό της κατάστημα MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 220 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top