Νέες υποθέσεις με πλαστά safepass στο δικαστήριο – Απειλές κατά γιατρών για εμβολιασμό παιδιών

Νέες υποθέσεις με πλαστά safepass στο δικαστήριο – Απειλές κατά γιατρών για εμβολιασμό παιδιών

Μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού δύο υποθέσεων σχετιζόμενων με εμβολιασμούς κατά της νόσου Covid-19.

Η μία υπόθεση αφορά σε συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και απόπειρα εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η κατηγορούμενη φέρεται με τη χρήση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού να αποπειράθηκε να εξασφαλίσει Safepass.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στην καταγγελία για απειλές που ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου (ΠΕΚ) δέχθηκαν μέσω αναρτήσεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας άνω των 12 ετών για τη νόσο Covid-19. Οι κατηγορούμενοι πέραν των απειλών προέτρεπαν άλλα πρόσωπα στη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE