ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονισμένη η μητέρα της 7χρονης: Σκοτώστε τον! Δεν θέλω να τον ξαναδώ!

Συγκλονισμένη η μητέρα της 7χρονης: Σκοτώστε τον! Δεν θέλω να τον ξαναδώ!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 47χρονος αστυνομικός σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 7χρονη κόρη του, στο σπίτι τους στον Εύοσμο… Οι αστυνομικοί και συνάδελφοι του παιδοκτόνου βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια οικογενειακή τραγωδία.

Σοκ και πλήθος ερωτημάτων έχει προκαλέσει ο στραγγαλισμός 7χρονης από τον πατέρα της, στη Θεσσαλονίκη. Ο 47χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο αρχιφύλακας των ΜΑΤ έπνιξε με τα χέρια του την κόρη του, όταν επέστρεψε στο σπίτι του και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του.

«Ελάτε γρήγορα έπνιξα την κόρη μου την Χρύσα» είπε ο 47χρονος στο 100. Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στην οδό Νεμέας στον Εύοσμο, για να διαπιστώσουν ότι η 7χρονη ήταν νεκρή στο κρεβάτι της.

Αργότερα, δήλωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας όπου κρατείται ότι είχε πάρει το παιδί από το σχολείο και είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους, ενώ εκείνο έκανε πολύ φασαρία. Ο άνδρας φαίνεται να παραλογίζεται, περιγράφουν οι συνάδελφοί του στην Ασφάλεια.

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού που ήταν στη δουλειά, ενημερώθηκε τηλεφωνικά και έφτασε στο σημείο συντετριμμένη, ενώ και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, το οποίο είναι περίπου ενός έτους, δεν ήταν στο σπίτι. Όταν εκείνη επέστρεψε δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της.

Απαρηγόρητη η μητέρα της 7χρονης, φώναζε στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον άντρα της “σκοτώστε τον! Δεν θέλω να τον ξαναδώ!” «Φώναζε, έπαθε πανικό η γυναίκα. Εγώ είχα ανατριχιάσει ολόκληρη», λέει μια κάτοικος της περιοχής.

Οι Αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου βρισκόταν το κοριτσάκι νεκρό. Εκεί, ήταν και μια κάτοικος της περιοχής που είναι στο πτυχίο της ιατρικής και έτρεξε να βοηθήσει Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το άτυχο κοριτσάκι.

«Ήταν χωρίς σφυγμό. Ήρθαμε αργά προφανώς για να το σώσουμε. Τραγική εικόνα, δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Εύχομαι κανένας να μην το ζήσει αυτό», αναφέρει συγκλονισμένη.

Η ίδια γιατρός περιέγραψε έναν ήσυχο και όμορφο άνδρα, ο οποίος χθες φαινόταν χαμένος. Ο φερόμενος ως δράστης θα περνούσε το απόγευμα της Τρίτης από ακρόαση της διοίκησης της υπηρεσίας του, ώστε να φύγει από τις διμοιρίες των ΜΑΤ και να επιστρέψει ως σκοπός.

Δύο χρόνια πριν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε λάβει αναρρωτική άδεια, λόγω περίεργης ψυχολογικής συμπεριφοράς. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δ. Παζιώτης, ο οποίος γνωρίζει τον 47χρονο, δήλωσε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ότι ο συνάδελφός του είχε περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ, για να οπλοφορεί.

Ο ίδιος σημείωσε ότι είχε φυσιολογική συμπεριφορά, με τη μόνη λεπτομέρεια ότι ήταν κλειστός και δεν ήταν πρόσχαρος. Ο παιδοκτόνος ήταν σκοπός σε στρατόπεδο που φυλάσσονται οχήματα της ΔΑΕΘ, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μέχρι που έλαβε εννιάμηνη άδεια, ανατροφής τέκνου. Επιστρέφοντας από την άδειά του η θέση είχε καταληφθεί από άλλον και τοποθετήθηκε στα ΜΑΤ. Η μετακίνηση αυτή τον έκανε περισσότερο εσωστρεφή, κάτι που ήταν εμφανές και στους συναδέλφους του. Θα επέστρεφε στην προηγούμενη θέση, αν δεν είχε συλληφθεί χθες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top