LIFESTYLE

Ο «γόης» του The Voice ξανακτυπά: Έχω αδυναμία στις Κύπριες, γιατί είναι μελαχρινές και φλογερές!

Ο «γόης» του The Voice ξανακτυπά: Έχω αδυναμία στις Κύπριες, γιατί είναι μελαχρινές και φλογερές!

Ο Άκης Παναγιωτίδης είναι ένας από τους παίκτες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με την φωνή τους στο δεύτερο The Voice. Ο τραγουδιστής μίλησε στο Down Town Κύπρου για όλα.

-Σε βαραίνει το ότι κάποιοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη σου;
 

«Ευθύνη αισθάνομαι, όχι βάρος. Θέλω να τα καταφέρω! Εντάξει, ωραία θα είναι αν κερδίσω εγώ. Ποιος άνθρωπος στη θέση μου δεν θα το ήθελε; Όμως το «The Voice» δεν σου εξασφαλίζει ότι θα κάνεις καριέρα και ότι θα έχεις μία μακρόχρονη πορεία. Είναι ένα σκαλοπάτι δυνατό ως προς αυτά - αν και το πρώτο. Ο δρόμος τώρα ανοίγεται μπροστά μου, δεν έφτασα ακόμα στο τέρμα. Ούτε θα στενοχωρηθώ αν δεν πάρω το τρόπαιο. Θα έπεφτα όμως αν δεν έφτανα ως τον τελικό, γιατί πιστεύω ότι το αξίζω - όπως το αξίζουν κι άλλα παιδιά.»
 

-Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους συμμετέχοντες;
 

«Επειδή δεν είμαι ανταγωνιστικός ως χαρακτήρας, δεν μπορώ να πω ότι έχω βιώσει τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άτομα που είναι και φέρονται με αυτό τον τρόπο. Αλλά όταν κάτι δεν με αγγίζει, δεν το βλέπω και δεν με αφορά.»
 

-Με την Κύπρο έχεις ιδιαίτερους δεσμούς όπως έμαθα, έτσι;
 

«Αν και δεν έχω έρθει ποτέ, τον αγαπώ πολύ αυτόν τον τόπο. Μου αρέσει. Οι άνθρωποι, η κουλτούρα τους. Τα είχα και με μία Κύπρια για τέσσερα χρόνια άλλωστε. Γενικά, έχω αδυναμία στις Κύπριες, γιατί είναι μελαχρινές και φλογερές. Η μητέρα της πρώην κοπέλας μου, ήταν συμμαθήτρια της Άννας Βίσση. Άσχετο αυτό! (γελάει). Η τότε κοπέλα μου μιλούσε και κυπριακά και μου άρεσε πολύ να τα ακούω...»
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top