«Ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ 2,5 χρόνια» - Κάγκελο ο παρουσιαστής με τη δημόσια αποκάλυψη κολλητού του - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ 2,5 χρόνια» - Κάγκελο ο παρουσιαστής με τη δημόσια αποκάλυψη κολλητού του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ το βράδυ της Παρασκευής.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στη ζωή του. Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ένα βίντεο στο οποίο φίλοι του και το βαφτιστήρι μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσά τους ήταν οι ραδιοφωνικοί του παρτενέρ Ιωάννα Λαΐου και Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.
Μάλιστα, ο Σταμάτης έκανε και μια αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια», είπε ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μένει άφωνος.

Όταν τελείωσε το βίντεο ο παρουσιαστής σχολίασε με χιούμορ: «Ερωτικά προφανώς, από ό,τι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά».

Δείτε εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.