LIFESTYLE

MasterChef 6: Πρεμιέρα με εντυπωσιακά πιάτα - Τα «Golden Pin» αλλάζουν όσα ξέραμε - ΒΙΝΤΕΟ

MasterChef 6: Πρεμιέρα με εντυπωσιακά πιάτα - Τα «Golden Pin» αλλάζουν όσα ξέραμε - ΒΙΝΤΕΟ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/01) το MasterChef 6, το οποίο επέστρεψε ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

MasterChef 6: Η δυναμική έναρξη και οι αλλαγές
Οι τρεις chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, που θα ετοιμάσουν και θα παρουσιάσουν το πιάτο, που θεωρούν ότι μπορεί να τους χαρίσει την πολυπόθητη λευκή ποδιά για την επόμενη φάση του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μάλιστα, οι τρεις κριτές επεφύλασσαν κάποιες εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους. Όσοι καταφέρουν να αποσπάσουν 2 «ναι» από τους κριτές θα κερδίσουν μια θέση στη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ όσοι καταφέρουν να κερδίσουν 3 «ναι», θα έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Όσοι παίκτες καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ίσως και να μην χρειαστεί να αποδείξουν τίποτα άλλο, κερδίζοντας με μόλις ένα πιάτο την είσοδο στον διαγωνισμό.

MasterChef 6: Τα "Golden Pin" αλλάζουν τα δεδομένα
Αφού ο Πάνος Ιωαννίδης κι ο Σωτήρης Κοντιζάς καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες στο MasterChef 2022, ανακοινώθηκαν στους παίκτες οι νέοι κανόνες, αλλά και το καινούργιο στοιχείο του φετινού κύκλου.

Με ένα ή κανένα «ναι» ο διαγωνιζόμενος το ταξίδι στο παιχνίδι τελειώνει. Με δύο «ναι» οι παίκτες παίρνουν ποδιά και πηγαίνουν στην επόμενη φάση. Με τρία «ναι» ο διαγωνιζόμενος παίρνει ποδιά αλλά κι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διαδικασία του bootcamp.

Και τότε τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας για τα 3 "Golden Pin" που μπορούν να στείλουν τρεις από τους επίδοξους σεφ κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Δείτε το βίντεο από την έναρξη.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top