ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φοβάται ο Γκιώνης να δώσει στοιχεία – Τον ψάχνει η Αστυνομία Κύπρου αλλά δεν απαντά

Φοβάται ο Γκιώνης να δώσει στοιχεία – Τον ψάχνει η Αστυνομία Κύπρου αλλά δεν απαντά

Με «stories» και δημοσιεύσεις στα social media ενημερώνει συνεχώς για τη δράση του ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης παρουσιάζοντας και στοιχεία που αφορούν το κύκλωμα μαστροπείας και βιασμών γυναικών στη Θεσσαλονίκη το οποίο όπως αποκάλυψε έχει πλοκάμια και στην Κύπρο.

Ενώ αρχικά είχε πει ότι θα στείλει επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας κατονομάζοντας Κύπριο γόνο γνωστής οικογενείας που εμπλέκεται στο κύκλωμα, τώρα «τα γυρνάει» λέγοντας ότι φοβάται να στείλει τα στοιχεία.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Με προσέγγισαν οι Αρχές από την Κύπρο για να στείλω επιστολή με όλα τα στοιχεία που έχω για την εμπλοκή της Κύπρου στο κύκλωμα και αλλά… Θα την έστελνα σήμερα αλλά δεν πρόλαβα γιατί έτρεχα. Ευτυχώς μια κοπέλα που μου είχε στείλει μέιλ, έστειλε και στον Δικηγόρο μου και του είπε να μην στείλω την επιστολή».

Επαναβεβαίωσε πως έχει πληροφορίες που το επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Ενημέρωσε παράλληλα πως: «έχω κάνει back up σε διαφορετικές συσκευές. Παράλληλα, έχει και ο Δικηγόρος μου τα αρχεία, αλλά και άτομα σε όλη την Ελλάδα, που εμπιστεύομαι και έχουν ασφαλή σύστημα».

Πρόσθεσε ακόμα πως «στις Αρχές δεν θα δώσω κανένα στοιχείο αν δεν μιλήσω πρώτα με τον Δικηγόρο μου αλλά και με τον Δικηγόρο της κοπέλας και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ».

Τον ψάχνει και δεν τον βρίσκει η Αστυνομία Κύπρου
Μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία επίσημη καταγγελία για αυτό το θέμα στην Κύπρο δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου. Προχωρούμε παράλληλα από χθες στην διερεύνηση των πληροφοριών.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Ηλία Γκιώνη, ο Χρίστος Ανδρέου είπε ότι τον παίρνουν στο κινητό αλλά δεν απαντά. Πρόσθεσε πως εάν δεν απαντήσει εντός της μέρας θα ψάξουν να βρουν άλλους τρόπους επικοινωνίας.

Παράλληλα, η αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές για τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

Ο κ. Ανδρέου τόνισε πώς όποιος και αν εμπλέκεται στο δίκτυο αυτό, δεν μπορεί να αποτρέψει το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top