Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής: Έφυγαν από την ζωή δύο Ελληνίδες ηθοποιοί

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής: Έφυγαν από την ζωή δύο Ελληνίδες ηθοποιοί

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έφυγαν από τη ζωή δύο Ελληνίδες ηθοποιοί.

Ο λόγος για την Ελένη Σάνιου και την Άννυ Ραζή.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η Ελένη Σάνιου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Ιανουαρίου και η Άννυ Ραζή σε ηλικία 90 ετών στις 15 Ιανουαρίου.

«Μέσα στον Γενάρη είχαμε δύο θλιβερές αποχωρήσεις αγαπημένων μας συναδέλφων ηθοποιών που επειδή είχαν αποσυρθεί το μάθαμε δυστυχώς αργά... Η αγαπημένη μου Ελένη Σάνιου (έφυγε 8 Γενάρη) με την οποία δουλέψαμε υπέροχα το 81 στην πολυ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ του Καρκαβίτσα και δούλεψε πολλά χρόνια στο θέατρο και μετά αφοσιώθηκε στην οικογένειά της , και η σπουδαία κυρία του μουσικού θεάτρου μας , γεννημένη το 32 και σουμπρέτα από τις λιγες που δούλεψε με όλους τους μεγάλους του μουσικού θεάτρου μας η Άννυ Ραζή (έφυγε 15 Γενάρη) ...Καλό ταξίδι να έχουν και θα τις έχουμε πάντα στις καρδιές μας...», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: Fthis.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE