Ο καρχαρίας ήθελε νεανικό αίμα – Δύο έφηβοι στις ΗΠΑ τραυματίστηκαν με διαφορά μια ώρα

Ο καρχαρίας ήθελε νεανικό αίμα – Δύο έφηβοι στις ΗΠΑ τραυματίστηκαν με διαφορά μια ώρα

Δύο έφηβοι υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς από δύο ξεχωριστές επιθέσεις καρχαρία σε παραλία της Βόρειας Καρολίνα στις ΗΠΑ.

Δεκατριάχρονο κορίτσι έχασε μέρος του χεριού του όταν βρέθηκε στα σαγόνια καρχαρία σε επίθεση που έγινε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα στην παραλία Oak Island. Σύμφωνα με τη δήμαρχο της περιοχής δεν αποκλείεται η 13χρονη να χάσει και το αριστερό της πόδι όπου έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Περίπου μία ώρα αργότερα ένας 16χρονος δέχθηκε επίθεση καρχαρία σε απόσταση μόλις δύο μιλίων από το σημείο όπου τραυματίστηκε το κορίτσι. Ο νεαρός είναι πιθανό να χάσει το χέρι του λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο abc οι δύο έφηβοι υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις σε νοσοκομείο του Wilmington όπου διακομίστηκαν, και πλέον η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE