ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δε λέει να υποχωρήσει το κρύο ούτε αυτή την εβδομάδα - Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού - Δείτε αναλυτικά

Δε λέει να υποχωρήσει το κρύο ούτε αυτή την εβδομάδα - Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού - Δείτε αναλυτικά

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, κυρίως στα παράλια, πιθανότητα μεμονωμένης καταιγίδας, καθώς και χιόνια τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα, αλλά λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες, το πρωί κυρίως στα παράλια, αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται τοπικά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα τοπικής αραιής ομίχλης νωρίς το πρωί. Από νωρίς το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένης ελαφράς βροχής ή και ελαφράς χιονόπτωσης, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Τη νύκτα αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα νότια. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το βράδυ αναμένεται χιονόπτωση τοπικά και στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται μικρή άνοδος, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top