Βγήκε εκτός εαυτού 58χρονος οδηγός – Προκάλεσε τροχαίο μεθυσμένος και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Βγήκε εκτός εαυτού 58χρονος οδηγός – Προκάλεσε τροχαίο μεθυσμένος και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Γύρω στις 10 χθες βράδυ, σημειώθηκε τροχαία οδική σύγκρουση στα φώτα τροχαίας της συμβολής των λεωφόρων Αθαλάσσας και Λεμεσού στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος στη λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος το οποίο οδηγούσε 38χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 30χρονη.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στη σκηνή της οδικής σύγκρουσης, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης στους δύο οδηγούς. Η ένδειξη στον έλεγχο του 38χρονου ήταν μηδενική ενώ η ένδειξη στον έλεγχο του 58χρονου ήταν 102μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ όπου φέρεται να μην παρείχε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας, το εξύβρισε και το κλώτσησε στο πόδι.

Η Τροχαία Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE