Πάνος Νάτσης: H τελευταία επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του νεαρού ηθοποιού

Πάνος Νάτσης: H τελευταία επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του νεαρού ηθοποιού

O Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου και αύριο, 2 Φεβρουαρίου θα γίνει η κηδεία του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε μέσω Skype και ανέφερε στην εκπομπή Happy Day την επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού για την κηδεία.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές για να γίνει ένας πολύ καλός πρωταγωνιστής, ένας σπουδαίος ηθοποιός και ξαφνικά πάνω στο πικ της καριέρας του χάθηκε… Θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο σήριαλ του Καπουτζίδη.»!

Και πρόσθεσε: «Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε στεφάνια και λουλούδια. Να πάνε τα λεφτά στην οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media.»

Τέλος αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Η νεκρώσιμος ακολουθία δεν θα γίνει στην Νίκαια, είναι στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00»!

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE