LIFESTYLE

Δραματικές στιγμές για τον πιο διάσημο Κύπριο τραγουδιστή! Εσπευσμένα σε κλινική αποτοξίνωσης…

Δραματικές στιγμές για τον πιο διάσημο Κύπριο τραγουδιστή! Εσπευσμένα σε κλινική αποτοξίνωσης…

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως είναι ο πιο διάσημος Κύπριος τραγουδιστής, καθώς η φήμη του δεν περιορίζεται εντός συνόρων αλλά από την αρχή της καριέρας του αποτελεί ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της διεθνούς showbiz.

Μπορεί πριν από περίπου ένα χρόνο o George Michael να δήλωνε «καθαρός», ωστόσο, πασίγνωστος τραγουδιστής φαίνεται πως υπέκυψε ξανά: σύμφωνα με δημοσιεύματα, εισήχθη για αποτοξίνωση, ενώ ο ίδιος έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως έκανε 25 τσιγαριλίκια την ημέρα!

Υπό άκρα μυστικότητα λέγεται ότι μεταφέρθηκε σε κλινική της Ελβετίας ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχθεί την εξάρτησή του από τις ουσίες, αλλά και είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρειά τους και είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση δύο μηνών, πρόστιμο και απαγόρευση οδήγησης.

Για αποτοξίνωση γνωστός τραγουδιστής: κάπνιζε 25 τσιγαριλίκια την μέρα!

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 51χρονου ελληνοκυπριακής καταγωγής σταρ, νοσηλεύεται στην κλινική «Kussacht Practice», η θεραπεία της οποίας κοστίζει 100.000 ευρώ και έχει ακολουθηθεί κι από άλλους celebrities, όπως ο σχεδιαστής Τζον Γκαλιάνο.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή διέψευσε ότι έχει εισαχθεί για αποτοξίνωση, λέγοντας, γενικά κι αόριστα, ότι ταξιδεύει στην Ευρώπη: «ο Τζορτζ δεν εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά περνάει χρόνο στην Ευρώπη. Είναι πολύ καλά και απολαμβάνει ένα μεγάλο διάλειμμα».

Ο Τζορτζ Μάικλ, γράφει το star.gr, είχε εκμυστηρευθεί πως το 2009 έφτανε να καπνίζει 25 «τσιγάρα» την ημέρα, τα οποία τα μείωσε στα 8 μετά τη βαριά πνευμονία που έπαθε το 2011 και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες σε κώμα και στη συνέχεια να ξυπνήσει με αλλαγμένη τελείως τη φωνή του!  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top